Salvator
smartschool
facebook

Welkom

Cover def4

Welkom op de site van het Vrij Technisch Instituut Campus Groenplein.

 

Zomervakantie

Voor info en inschrijvingen kan u terecht op onze school vanaf dinsdag 30 juni. Hou er rekening mee dat we van tot 13 u. met minder mensen beschikbaar zijn en zelfs gesloten van 12 u. tot 13 u. waardoor de wachttijd wat kan oplopen. Namiddag zijn we paraat tot 16.30 u.

Tijdens de zomervakantie zijn we open van woensdag 1 juli t.e.m. woensdag 08 juli en van maandag 17 augustus t.e.m. maandag 31 augustus op weekdagen van 9 u. tot 16.30 u. en op zaterdag van 10 u. tot 14.30 u.

Extra aandacht voor de richtingen Jeugd- en gehandicaptenzorg (5 TSO) en Leefgroepenwerking (Se-n-Se). We verwachten alle nieuwe inschrijvers op een infosessie (verplicht). Dat kan op donderdag 2 juli of woensdag 26 augustus. Voor JGZ om 10 u. en voor LGW om 11 u.

Nieuwe richting

Vanaf volgend jaar wordt 7 bso Kantooradministratie en gegevensbeheer omgevormd naar 7 bso Business support. En deze richting krijgt een broertje erbij: 7 bso Logistiek.

iPad

Op de golven van een professioneel draadloos netwerk (ook een primeur) zijn we dit schooljaar een pilootproject gestart in 3 STW. Door het grote aantal inschrijvingen in 3 STW werd het project uitgebreid naar 3 BE. Volgend schooljaar verbreden we het project en mogen alle leerlingen van 3 KSO en TSO instappen. Het project wordt verder gezet in 4T BE en 4T STW. Lees hier meer over de voorwaarden in 2014-15. Volgend schooljaar zijn de voorwaarden gelijkwaardig. Bij de inschrijving krijgen leerling en ouders meer info, maar ook op een speciale infoavond in september nodigen we u graag uit.

Leefgroepenwerking op een eigen plek

De se-n-se-opleiding Leefgroepenwerking zal vanaf volgend jaar een eigen plek krijgen in de gebouwen van de UCLL aan de Maastrichterstraat. We kunnen op deze manier een meerwaarde geven aan studenten die al een diploma secundair behaalden en een extra secundaire opleiding wensen te behalen.

 

 

ONTDEK AL ONZE OPLEIDINGEN

 

NIEUWSBERICHTEN