Salvator
smartschool
facebook

Welkom

Cover def4

Welkom op de site van het Vrij Technisch Instituut Campus Groenplein.

Veel studie-ijver en leerplezier in het nieuwe schooljaar!

Infoavond

Maandag 21 september organiseert de school een infoavond voor ouders van leerlingen die nieuw zijn in de school of nieuw in de studierichting. Dit gaat door van 18.45 u. (1A+1B) of 19 u. (anderen) tot 21 u. Iedereen kreeg hier een persoonlijke uitnodiging toegestuurd. Inschrijven kan via het inschrijfstrookje van de brief (brief 1A+1Bbrief 2-7) of via een mailtje.

Voorafgaand aan de infoavond is er een infosessie over het gebruik van de iPad in klassen 3K BAK, 4K BAK, 3T BE, 4T BE, 3T OC, 3T STW en 3T TW. Ook hiervoor kan u via het inschrijfstrookje op de brief of via een mailtje inschrijven.

Nieuwe richting

Vanaf dit jaar is 7 bso Kantooradministratie en gegevensbeheer omgevormd naar 7 bso Business support. En deze richting heeft een broertje erbij: 7 bso Logistiek.

iPad

Op de golven van een professioneel draadloos netwerk (ook een primeur) zijn we vorig schooljaar een pilootproject gestart in 3 STW. Door het grote aantal inschrijvingen in 3 STW werd het project uitgebreid naar 3 BE. Dit schooljaar verbreden we het project en mogen alle leerlingen van 3 KSO en TSO instappen. Het project wordt verder gezet in 4T BE en 4T STW. Lees hier meer over de voorwaarden in 2014-15. Dit schooljaar zijn de voorwaarden gelijkwaardig. Bij de inschrijving krijgen leerling en ouders meer info, maar ook op een speciale infoavond in september nodigen we u graag uit.

Leefgroepenwerking op een eigen plek

De se-n-se-opleiding Leefgroepenwerking heeft vanaf dit jaar een eigen plek in de gebouwen van de UCLL aan de Maastrichterstraat. We kunnen op deze manier een meerwaarde geven aan studenten die al een diploma secundair behaalden en een extra secundaire opleiding wensen te behalen.

 

 

ONTDEK AL ONZE OPLEIDINGEN

 

NIEUWSBERICHTEN