Salvator
smartschool
facebook

Welkom

Cover def4

Welkom op de site van het Vrij Technisch Instituut Campus Groenplein.

 

Lessenrooster
Het lessenrooster voor morgen maandag 15 september staat op onze website. Je kan het ook vinden op Smartschool. Let op: enkel maandag is in orde. De rest komt tijdens het weekend online, maar dan zonder de lokalen. Dat nieuwe rooster is enkel beschikbaar via Smartschool. Morgenmiddag krijg je het nieuwe rooster via het register met lokaalbezetting.

 

Pilootproject in 3 STW: iPad in de klas

Op de golven van een professioneel draadloos netwerk (ook een primeur) starten we een pilootproject in 3 STW. Door het grote aantal inschrijvingen in 3 STW is het project uitgebreid naar 3 BE. De ouders krijgen meer info op de infoavond van 22 september. Lees hier meer.

 

We hebben een breed gamma aan richtingen en een enthousiast team van leraren, leerlingenbegeleiding, administratief personeel en directie voor je klaar staan. Voor ouders van leerlingen die nieuw zijn in de school of wisselden van studierichting houden we een infoavond op maandag 22 september. Begin volgende week geven we het inschrijvingsformulier mee via de leerlingen. Alvast welkom!

ONTDEK AL ONZE OPLEIDINGEN

 

NIEUWSBERICHTEN