Salvator
smartschool
facebook

Welkom


Welkom op de site van het Vrij Technisch Instituut Campus Groenplein.

 

Cover def4
welkom

780 leerlingen die – samen met hun ouders – vertrouwen hebben in ons schoolproject. We hopen jullie veel bij te brengen. Samen gaan we op weg … doorheen de lessen, hand in hand met elkaar en naar onze nieuwe schoolcampus. Het belooft een spannend en feestelijk jaar te worden waarbij we vooral duimen dat het voor elk van onze leerlingen een geslaagd jaar wordt. #samenschoolmaken … we gaan er voor!

Onze school rolt jaar na jaar een iPad-project uit. Dit schooljaar is bijna het volledige derde jaar, het vierde kso/tso en bijna het volledige vijfde jaar opgenomen. Meer info kan je hier bekomen.

Paneel 1-1m VOOR ODD DRUK (1)-page-001 Lees meer …
H Ons nieuwe logo
We zetten de volgende stap in het samengaan van TIHH en VTI met de presentatie van ons nieuwe logo. We zijn superfier op ons uniek traject waarbij twee scholen de handen in elkaar slaan. Een plek waar je je breed kan ontwikkelen. De optimale omgeving om je eigen pad uit te stippelen. Onze nieuwe school biedt – uniek in Vlaanderen – een hele waaier aan ‘harde’ én ‘zachte’ opleidingen aan, een 30-tal richtingen wachten op jou.Raad de naam van de nieuwe school
De nieuwe naam is voorlopig nog geheim. Maar we laten je al raden en de beste, leukste, origineelste, langste of kortste suggesties maken kans op een prijs. Schrijf je in en je ontvangt binnenkort de uitnodiging voor deze wedstrijd in je mailbox.

 

ONTDEK AL ONZE OPLEIDINGEN

NIEUWSBERICHTEN