Salvator
smartschool
facebook

Welkom

Welkom op de site van het Vrij Technisch Instituut Campus Groenplein.

 

Cover def4

Onze zesde nieuwsbrief is uit. Hij staat bol van activiteiten en foto’s. Klik snel verder. Veel leesplezier!

Donderdag 18 augustus gaan de deuren van onze school weer open! We verwelkomen je elke weekdag van 9 u. tot 16.30 u. en op zaterdag van 10 u. tot 15 u. en dit tot en met 31 augustus. We beantwoorden met plezier al je vragen en schrijven je uiteraard graag in!Heb je interesse voor 5 JGZ of voor LGW dan zien we je graag op onze speciale info op donderdag 25 augustus. Om 10 u. voor 5 JGZ en om 11 u. voor LGW.

Onze school rolt jaar na jaar een iPad-project uit. Volgend jaar zal bijna het volledige derde jaar, het vierde kso/tso en bijna het volledige vijfde jaar opgenomen worden. Meer info kan je hier bekomen.

Paneel 1-1m VOOR ODD DRUK (1)-page-001 Lees meer …
H Ons nieuwe logo
We zetten de volgende stap in het samengaan van TIHH en VTI met de presentatie van ons nieuwe logo. We zijn superfier op ons uniek traject waarbij twee scholen de handen in elkaar slaan. Een plek waar je je breed kan ontwikkelen. De optimale omgeving om je eigen pad uit te stippelen. Onze nieuwe school biedt – uniek in Vlaanderen – een hele waaier aan ‘harde’ én ‘zachte’ opleidingen aan, een 30-tal richtingen wachten op jou.Raad de naam van de nieuwe school
De nieuwe naam is voorlopig nog geheim. Maar we laten je al raden en de beste, leukste, origineelste, langste of kortste suggesties maken kans op een prijs. Schrijf je in en je ontvangt binnenkort de uitnodiging voor deze wedstrijd in je mailbox.

 

ONTDEK AL ONZE OPLEIDINGEN

NIEUWSBERICHTEN