Salvator
smartschool
facebook

ONZE SCHOOL I Algemene informatie

De vzw VISO St.-Angela is de inrichtende macht die onderwijs verstrekt in het Technisch Instituut H. Hart en het Vrij Technisch Instituut. De voorzitter is dhr. Gilbert Vandeput.

LEERLINGENRAAD

De school is een plaats waar je als leerling heel wat tijd doorbrengt. Je goed voelen is daarom belangrijk. Misschien stoten een aantal dingen je tegen de borst en heb je een oplossing voor die problemen, misschien wil je graag mee het voortouw nemen in allerlei activiteiten voor je medeleerlingen.

De leerlingenraad kiest elk jaar een aantal actiedagen. Zo toveren ze de school om tot een griezelkasteel bij Halloween of zie je ze dartelen over de speelplaats tijdens Valentijn. Af en toe worden zelfs alle lessen aan de kant geschoven voor een multiculturele dag, een vrij podium of een andere creatieve invulling.
De leerlingenraad biedt je die gelegenheid. Het is een plaats waar ideeën kunnen groeien, concreet gemaakt worden en voorgelegd aan de directie.

 

DSC00006 P3190007 Knipsel

 

SCHOLENGEMEENSCHAP

Pi_scholengemeenschap
Het Vrij Technisch Instituut maakt deel uit van de Scholengemeenschap Sint-Quintinus. Dit omvat alle vrije, katholieke scholen van Hasselt, Stevoort en Zonhoven. Hieronder een overzicht van de diverse scholen: