Salvator
smartschool
facebook

INFO I Informatie en inschrijvingen

INSCHRIJFMOMENTEN

Informatie en inschrijvingenTijdens het schooljaar kan je informatie vragen en op elke schooldag tijdens de schooluren. Inschrijven voor het nieuwe schooljaar kan op de opendeurdag en vanaf dan elke schooldag van 9 u. tot 16 u. na telefonische afspraak op 011 29 43 20.

Tijdens de zomervakantie zijn we open van maandag 4 juli t.e.m. vrijdag 8 juli en van donderdag 18 augustus t.e.m. maandag 31 augustus.

We openen de deuren opnieuw vanaf 18 augustus. Je kan dan terecht op weekdagen van 9 u. tot 16.30 u. en op zaterdag van 10 u. tot 15 u.

Heb je interesse voor de richting jeugd- en gehandicaptenzorg tso of se-n-se leefgroepenwerking, dan neem je verplicht deel aan een infosessie. Je bent hiervoor welkom op maandag 4 juli 2016 of donderdag 25 augustus 2016. Voor JGZ om 10 u. en voor LGW om 11 u.

Wanneer je komt om je in te schrijven is het noodzakelijk om dit samen met je ouders te doen als je jonger dan 18 bent. We willen tevens erop aandringen dat je jouw identiteitskaart meeneemt en je rapport.

STUDIETOELAGE

Het aanvragen van een studietoelage loont zeker en vast de moeite. Je treft meer info aan op de website van het ministerie van onderwijs http://www.ond.vlaanderen.be/studietoelagen.

DIPLOMA

Op het einde van je carrière in het secundair onderwijs volgt een proclamatie waar je jouw diploma en/of (studie)getuigschrift ontvangt. Let op: je krijgt dit document slechts 1x. Draag er dus zorg voor. Indien je toch dit belangrijke document verliest, kan je een attest aanvragen op onze school waarop vermeld staat welk studiebewijs je behaalde. Hier is echter een administratieve kost aan verbonden van € 13,00. Als je wil dat we het opsturen, is dit € 14,40. Je kan je aanvraag telefonisch of via mail doen.

SCHOOLREGLEMENT

Het schoolreglement voor volgend jaar vind je achter deze link.