Groenplein
smartschool
facebook

DE OPLEIDING I Stages

ORGANISATIE VAN DE STAGE

De stageperioden zijn gelijkmatig verdeeld over het schooljaar. De verantwoordelijke voor de stageplanning staat in voor de organisatie van de stage. Je moet dus niet zelf op zoek gaan naar stageplaatsen.

We houden zoveel mogelijk rekening met je woonplaats en je verplaatsingsmogelijkheden bij het kiezen van je stageplaatsen. In principe zal je nooit tijdens de vakantieperiodes stage lopen, alleen inhaalstages zijn in deze periodes mogelijk als er geen andere oplossing is.

We streven ernaar je met zoveel mogelijk verschillende disciplines kennis te laten maken: geriatrie, geneeskunde, heelkunde, revalidatiezorg, geestelijke gezondheidszorg. In je laatste module kan je terecht komen op gespecialiseerde afdelingen zoals de operatiezaal, spoedgevallen, medische beeldvorming, thuisverpleging. Palliatieve zorg wordt als keuzestage aangeboden.

 

BUITENLANDSE STAGEPLAATSEN

 

Elk jaar krijgen een aantal studenten van het laatste jaar de kans om op stage te gaan in het buitenland. Als je wilt weten wat die stage inhoudt kan je hieronder de verhalen en de foto’s van de afgelopen jaren bekijken.